Εκτύπωση

Οδηγίες για να κρατήσετε τις ρακέτες σας πάντα σε άριστη κατάσταση

Οι ρακέτες θαλάσσης - παραλίας που κατασκευάζουμε έχουν ιδιαίτερη αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Φτιάχνονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μετά από καιρό να μην έχουν αλλοιωθεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά που τις διαφοροποιούν από τις άλλες. Όπως το φινίρισμα του ξύλου, οι σύνδεση μεταξύ των ξύλων, η ελαστικότητα και οι ανοχές της ρακέτας.

Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να την συντηρήσετε. Η ποιότητα παραμένει αναλοίωτη παρά την πολύωρη χρήση, τις υψηλές θερμοκρασίες και το αλατισμένο νερό. Η μόνη φυσιολογική μακροπρόθεσμα φθορά έχει να κάνει με το χρώμα, κυρίως στο σημείο που κτυπάει συνεχώς το μπαλάκι. Εκεί μετά από αρκετό καιρό επέρχεται αλλοίωση και ξέφτισμα του χρώματος.

Αλλά μην ανησυχείτε!

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να μας φέρετε την ρακέτα να την συντηρήσουμε και να την κάνουμε σάν καινούργια. Με χαμηλό κόστος 5€. Την ξαναβάφουμε, και ταυτόχρονα φινίρουμε τυχόν χτυπήματα του ξύλινου πλαισίου (που επιδέχονται βελτίωση) έτσι ώστε να είναι η ρακέτα σας πάντα όμορφη και λειτουργική.